Hetken ikuinen – Uusi albumi ja kiertue keväällä 2023

Julkaisemme ensi keväänä 10. maaliskuuta uuden albumin, joka kantaa nimeä Hetken ikuinen. Suuntaamme sen myötä laajalle levynjulkaisukiertueelle. Yhteensä 17 paikkakuntaa kattava Hetken ikuinen -kiertue on kymmenhenkisen yhtyeemme uran suurin ja kaunein. Erikoisuutena kiertueella ovat Tampereen, Turun ja Helsingin suurkonsertit, joissa jo ennestään isoa yhtyettämme vahvistavat jousisoittajat, puhaltimet ja taustalaulajat kasvattavat yhtyeen koon peräti 17-henkiseksi.

🎫 Kiertueen liput ovat nyt myynnissä! Kannattaa olla nopea, sillä joukossa on monta tuttua paikkaa, jotka yleensä menevät loppuun hetkessä. Lipunmyyntilinkit löytyvät kotisivujemme keikat-osiosta.

Olemme valmistelleen uutta albumia kiertueiden ohessa ja yllätyimme hieman itsekin, että uusi albumimme on kohta valmis. Vielähän sitä tämä syksy vedetään edellisen levyn kiertuetta maaliin.

Viimeiset pari vuotta ovat olleet hetkiltään niin mullistavia, että niiden jäljet todella tuntuvat ikuisilta. Kulkutauti oli vielä pientä verrattuna naapurissamme asuvan murhaajan toimiin. Viime aikoina yhteisöämme koettelevista kovista ajoista johtuen levylle on valikoitunut tavallista vakavampia ja kantaaottavampia kappaleita, mutta niihinkin yhtyeemme on tuonut pisaroita mustasta huumoristaan, eikä rakkauslaulujakaan ole unohdettu

Jälleen kerran tuntuu siltä, että ollaan tekemässä tähän astisen uramme parasta levyä. Ja miksei oltais kun yhtyeen kesken yhä vain syvenevä ystävyys, kunnioitus ja musiikin tekemisen riemu vain kasvaa. Ja se näkyy ja kuuluu keikoilla, sitä tunnetta ei pysty purkittamaan muualle kuin sieluunsa, hetkestä tulee ikuinen

Nähdään jengi keikoilla! ✌️

Ja ainiin, levyn ensimmäinen single Kohti sydänpeltoja soi radioissa tällä hetkellä niin upeasti, että se on kovaa vauhtia nousemassa loppuvuoden soitetuimpien radiokappaleiden kärkijoukkoon ja samalla meidän isoimmaksi radiomenestyjäksi. Kiitos kun kuuntelette!