Meissä asuu elämä -kiertue päättyy syksyllä juhlallisin menoin

Pitkä ja menestyksekäs Meissä asuu elämä -kiertue on aika saattaa päätökseensä. Kiertue jatkuu bändimme suureksi riemuksi vielä syksyn ajan upeissa mestoissa ympäri Suomea. Ensi vuonna on sitten aika uuden levyn ja uusien kiertuekuvioiden.
Kesä on ollut historiamme raskain, mutta myös onnellisin. Kahden tuskaisan koronavuoden jälkeen on ollut suuri etuoikeus nähdä tuhansittain juhlivia ihmisiä viikko toisensa jälkeen. Nyt otetaan kesästä parhaat onnistumiset talteen ja tehdään niistä syksyllä entistäkin ihanampia.
Erikoishuomiona täytyy nostaa vielä kiertueen virallinen finaalikonsertti Köyliön Lallintalolla lauantaina 3. joulukuuta. Soitamme legendaarisella Lalliksella erikoissetin, joka sisältää muun muassa Meissä asuu elämä -albumin kokonaisuudessaan.

Syksyn kiertueen liput ovat nyt myynnissä!

Pe 11.11. Kotka, Konserttitalo
– LOPPUUNMYYTY

La 12.11. Turku, m/s Viking Grace
– Osta liput tästä

To 17.11. Kuopio, The Circus
– Osta liput tästä

Pe 18.11. Oulu, Piknik Live Pikkujoulut
– Osta liput tästä

La 19.11. Lahti, Finlandia-klubi
– LOPPUUNMYYTY

Pe 25.11. Pori, West Arena Isojoulu
– Osta liput tästä

La 26.11. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
– LOPPUUNMYYTY

Pe 2.12. Järvenpää, Aino Areena
– Osta liput tästä

La 3.12. Köyliö, Lallintalo
– Osta liput tästä

Ma 5.12. Ikaalinen Spa Arena
– Osta liput tästä

Ajankohtaisimman tiedon keikkojen aikatauluista yms. saa Facebook-sivuiltamme ja -tapahtumista.