10 vuotta ystävinä -kiertue avattu komeasti

Tervehdys. Niin se on ensimmäinen viikonloppu syksyn rundista takana, olipa kerta kaikkiaan mahtavaa meininkiä. Loppuunmyyty Möysä ja taisi se Kuopion Henkkakin olla kuta kuinkin tappiin asti täynnä. Aivan mielettömän hienoa oli soittaa teille jengi! Väsynyt ja onnellinen orkesteri kiittää myös Möysän ja Henkan henkilökuntaa erinomaisesta kohtelusta ja huolenpidosta. Nyt vedetään hetki henkeä ja sitten ensi perjantaina Savoyssa levynjulkaisukeikka ja rundin ensimmäinen konserttisaliveto. Sinne on vielä jonkin verran lippuja jäljellä, kannattaa käydä nappaamassa omat jo ennakkoon. Tarkemmat tiedot Savoyn keikasta ja muistakin syksyn esiintymisistä tuolta Keikat-osiosta.

 

Ja niin hei, levyähän saa esimerkiksi Levykauppa Äx:n kautta. Sitä on myynnissä luonnollisesti myös Savoyn keikalla, Paten puodissa myös paitoja ja semmoista saatavilla, pankkikortilla ja käteisellä.